Kranen

Nieuwbouw
Wij verzorgen onder andere elektrische installaties voor nieuwbouwkranen. Dit varieert van bovenloopkranen, hei- en schroefpaal machines op het vaste land tot besturingen van autolaad- en werkkranen op schepen. Onze klantvriendelijke kraanbesturingen worden internationaal gebruikt, ze worden gekenmerkt door onze flexibele opzet en mogelijkheden tot maatwerk ontwikkelingen.

Modificaties
Voor kranen die gemodificeerd of uitgebreid moeten worden hebben specialistische kennis in huis. Dit wordt in overleg met machine bouwers uitgevoerd. Maatwerk is onze kracht, of het nu gaat om het uitbreiden van de machine met een radiografische bediening of het plaatsen van een besturing voor een speciaal uitrustingsstuk, wij voorzien de benodigde elektrische installatie.

Hermotorisering
Bestaande kranen of mobiele machines kunnen ook door ons voorzien worden van andere voedingsbronnen. Hierbij kan gedacht worden aan een vaste aansluiting met draaistroommotor op een net of generator. Ook hebben wij ervaring met het ombouwen van machines waar een accupakket de energie voorziening is, eventueel in een hybride uitvoering.