Industrie

Ons team heeft ervaring met industriële automatisering in diverse processen en sectoren.

Hiervoor maken wij gebruik van plc besturingssystemen, bedieningsschermen en visualisatiesoftware. Deze besturingen dienen bijvoorbeeld voor het aansturen van sorteerlijnen, transportbanden, koelinstallaties, pompen, kooklijnen of weeginstallaties. Besturingssystemen in fabrieken, complete verwerkingslijnen maar ook stand-alone systemen of machines worden door ons aangestuurd.
Wij bieden een totaalconcept en kunnen het onderhoud van uw gehele elektrische installatie verzorgen. Bij nieuwe installaties betreft dit het proces van engineering tot oplevering.

Of het nu gaat om het plaatsen, aanpassen of uitbreiden van de hoofdverdeling, het verzorgen van voedingen en bekabeling of het leveren van een besturing voor een sorteerinstallatie, bij ons bent u op het juiste adres!
Ook zijn wij uw partner voor het plaatsen van duurzame led verlichting of het voorzien van een camerabewakingssysteem.

Tevens verzorgen wij keuringen voor nieuwe en bestaande installaties.
Thermografische foto`s behoren hierbij tot de mogelijkheden, eventuele aspecten welke storing kunnen veroorzaken kunnen zo voortijdig opgelost worden om de continuïteit van de installatie te waarborgen.

Engineering

De engineering van elektrotechnische installaties en besturingen wordt bij ons met de nodige kennis en ervaring uitgevoerd. Het kan hierbij gaan om gehele installaties, deelsystemen of kleine aanpassingen en optimalisaties.

Duurzaamheid, energiebesparing, hoge betrouwbaarheid en bedieningsgemak zijn aspecten welke meegenomen worden in het traject.
Hiervoor maken wij gebruik van de nodige software. Uw installaties worden volgens de actuele normen ontwikkeld.

Indien nodig volgens aanvullende normen zoals HACCP voor de food industrie.
Wij denken graag met u mee, dit in goed overleg met bijvoorbeeld machinebouwers, constructeurs of installateurs.

Automatisering

Betrouwbaarheid, snelheid en hoge nauwkeurigheid zijn belangrijk voor het aansturen van uw installatie.
PLC besturingen vormen hiervoor het hart van onze besturingsinstallaties. Dit in combinatie met touchscreens of visualisatie software.
Procesgegevens kunnen opgeslagen worden om op een later tijdstip controles uit te voeren.
Hierdoor kan veel bespaart worden op arbeidskrachten en kan de kwaliteit van producten en de doorloopsnelheid verbetert worden.

Wij maken gebruik van gerenommeerde merken, eventueel klantspecifiek. Op het gebied van Omron besturingen zijn wij gespecialiseerd.
Door onze ruime ervaring en de vergaande technische ontwikkelingen zijn er vaak mogelijkheden om een beter rendement uit uw bestaande processen te halen.
Ook als het gaat om energiebesparing kunnen wij voorzien in bijvoorbeeld het plaatsen van frequentiegeregelde pompbesturingen welke op druk geregeld zijn.

Utiliteit

Wij kunnen een totaalpakket bieden voor het leveren en onderhouden van elektrische installaties voor bijvoorbeeld fabrieken, verwerkingsbedrijven, scheepswerven en andere industrie gerelateerde bedrijven. Utiliteitswerken en industriële montage zijn hier onderdeel van.

Hierbij kan gedacht worden aan het plaatsen van verlichting, voedingen, kabeltracés, hoofd- en onderverdelingen, maar ook bijvoorbeeld camera systemen en alarmmodules. Ook kunnen wij u voorzien van noodstroom voorzieningen en de benodigde aansluiten hiervoor.