Algemeen

Binnen de industriële elektro heeft Sea & Shore electronics ruime ervaring in diverse sectoren.

Processen worden door onze besturingen geoptimaliseerd en gecontroleerd. Hiervoor maken wij gebruik van moderne PLC besturingssystemen, bedieningsschermen en visualisatiesoftware. Deze besturingen dienen bijvoorbeeld voor het aansturen van sorteerlijnen, transportbanden, koelinstallaties, pompen, kooklijnen of weeginstallaties. Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van complete besturingssystemen in fabrieken, complete verwerkingslijnen maar ook stand-alone systemen of machines.
Wij bieden een totaalconcept en kunnen het onderhoud van uw gehele elektrische installatie verzorgen. Bij nieuwe installaties betreft dit het proces van engineering tot oplevering.

Of het nu gaat om het plaatsen, aanpassen of uitbreiden van de hoofdverdeling, het verzorgen van voedingen en bekabeling of het leveren van een besturing voor een sorteerinstallatie, bij ons bent u op het juiste adres!
Ook zijn wij uw partner voor het plaatsen van duurzame led verlichting of het voorzien van een camerabewakingssysteem.

Tevens verzorgen wij keuringen voor nieuwe en bestaande installatie volgens de betreffende normen.
Thermografische foto`s behoren hierbij tot de mogelijkheden, eventuele aspecten welke storing kunnen veroorzaken kunnen zo voortijdig opgelost worden om de continuïteit van de installatie te waarborgen.

Automatische drukgeregelde pompinstallatie.

Automatische drukgeregelde pompinstallatie.

Automatische drukgeregelde pompinstallatie.

Automatische drukgeregelde pompinstallatie.

Besturing koelinstallatie