Algemeen

Sea & Shore electronics is een actieve speler in de scheepselektrotechniek.

Binnen de branche wordt nauw samengewerkt met gerenommeerde constructiebedrijven, scheepswerven en motoren leveranciers om klantgerichte systemen te ontwikkelen, te realiseren, te onderhouden en de benodigde service te leveren.
Vanuit Yerseke bevindt ons werkgebied zich voornamelijk in zuid-west Nederland. Ons werkgebied strekt zich uit van bedrijven en rederijen in de visserij, binnenvaart, offshore en baggerindustrie tot havenagentschappen en overheidsinstanties.
Door middel van het ontwikkelen van maatwerkoplossingen en producten zijn al vele handelingen en processen geautomatiseerd. Bedrijfszekerheid en betrouwbare service staan hierbij hoog aangeschreven en systemen worden door ons op de gewenste classificatie afgeleverd. Hierdoor hebben wij een trouw klantenbestand weten op te bouwen.

Of het nu gaat om een hermotorisering, modernisering/refit van een stuurhut of machinekamer, aanpassingen of storing aan uw bestaande installatie of uitbreidingen aan boord, wij kunnen u ontzorgen met een passende oplossing.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het aansturen van dieselmotoren en het leveren en installeren van generatoren, elektromotoren en ventilatoren.

Vernieuwde stuurhut viskotter

Vernieuwde stuurhut mosselkotter

Vervangen besturing voorstuwings motor baggerschip

Aansturing pneumatische lieren hose reels

Hoofdschakelbord 440v, met uitbreiding frequentieregelaar 750kW

Dubbelle acculader opstelling 400v/24v.

Dubbelle acculader opstelling 400v/24v.

Radiografische bediening