Algemeen

Sea & Shore electronics is een actieve speler in de scheepselektrotechniek.

Binnen de branche wordt nauw samengewerkt met gerenommeerde constructiebedrijven, scheepswerven en motoren leveranciers om klantgerichte systemen te ontwikkelen, te realiseren, te onderhouden en de benodigde service te leveren.
Vanuit Yerseke bevindt ons werkgebied zich voornamelijk in zuid-west Nederland. Ons werkgebied strekt zich uit van bedrijven en rederijen in de visserij, binnenvaart, offshore en baggerindustrie tot havenagentschappen en overheidsinstanties.
Door middel van het ontwikkelen van maatwerkoplossingen en producten zijn al vele handelingen en processen geautomatiseerd. Bedrijfszekerheid en betrouwbare service staan hierbij hoog aangeschreven en systemen worden door ons op de gewenste classificatie afgeleverd. Hierdoor hebben wij een trouw klantenbestand weten op te bouwen.

Of het nu gaat om een hermotorisering, modernisering/refit van een stuurhut of machinekamer, aanpassingen of storing aan uw bestaande installatie of uitbreidingen aan boord, wij kunnen u ontzorgen met een passende oplossing.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het aansturen van dieselmotoren en het leveren en installeren van generatoren, elektromotoren en ventilatoren.

Algemeen

Binnen de industriële elektro heeft Sea & Shore electronics ruime ervaring in diverse sectoren.

Processen worden door onze besturingen geoptimaliseerd en gecontroleerd. Hiervoor maken wij gebruik van moderne PLC besturingssystemen, bedieningsschermen en visualisatiesoftware. Deze besturingen dienen bijvoorbeeld voor het aansturen van sorteerlijnen, transportbanden, koelinstallaties, pompen, kooklijnen of weeginstallaties. Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van complete besturingssystemen in fabrieken, complete verwerkingslijnen maar ook stand-alone systemen of machines.
Wij bieden een totaalconcept en kunnen het onderhoud van uw gehele elektrische installatie verzorgen. Bij nieuwe installaties betreft dit het proces van engineering tot oplevering.

Of het nu gaat om het plaatsen, aanpassen of uitbreiden van de hoofdverdeling, het verzorgen van voedingen en bekabeling of het leveren van een besturing voor een sorteerinstallatie, bij ons bent u op het juiste adres!
Ook zijn wij uw partner voor het plaatsen van duurzame led verlichting of het voorzien van een camerabewakingssysteem.

Tevens verzorgen wij keuringen voor nieuwe en bestaande installatie volgens de betreffende normen.
Thermografische foto`s behoren hierbij tot de mogelijkheden, eventuele aspecten welke storing kunnen veroorzaken kunnen zo voortijdig opgelost worden om de continuïteit van de installatie te waarborgen.